„Continental“ kviečia prisijungti Kaišiadorių miesto gyventojus

Su Continental į Lietuvą atėjusios pasaulinio lygio technologijos atnešė ir modernų požiūrį į darbą bei darbuotojus. Continental Lietuvoje vadovas Shayan Ali pasakojo suprantantis, jog negalima įgyti patirties, kai to nėra kur padaryti. Todėl dabar vienas svarbiausių faktorių darbinantis į įmonę yra kandidato motyvacija. Korporacijos valdomose gamyklose naudojama specifinė įranga, o darbas su ja reikalauja specifinių žinių bei įgūdžių, tad darbo aplinka orientuota į nuolatinį mokymąsi ir tobulėjimą. „Mūsų vizija – suteikti darbuotojams aiškią profesinio tobulėjimo viziją bei galimybes. Net ir tuos darbuotojus, kurie dirba mažiausiai specifinių žinių reikalaujantį darbą, kurių funkcija kitur būtų laiku paspausti mygtuką, mes apmokome, kad jie galėtų savarankiškai priimti sprendimus, suvoktų vykstančius procesus. Dėl šių priežasčių įmonės viduje vyksta gan sparti rotacija – darbuotojai kyla į aukštesnes pozicijas ir gali dirbti daugiau kvalifikuotą darbą“, – pasakojo bendrovės vadovas.

Įmonėje stengiamasi užtikrinti kuo geresnes darbo aplinkos sąlygas darbuotojams – siūlomas nemokamas transportas iki darbo vietos, motyvacinė priedų sistema, papildomas sveikatos draudimas, kuriuo galima naudotis savo asmeninėms reikmėms, taip pat draudimas nuo nelaimingų atsitikimų bei papildomos apmokamų atostogų dienos. Gamykloje taip pat įsikūręs modernus restoranas, o lauke poilsiui įkurtas parkas bei sporto erdvė.

Norintys įsidarbinti “Continental” kreipkitės į atrankų specialistę:

Tel.: +370 682 64 071

El. paštas: ugne.kisonaite@continental.com

Daugiau informacijos apie šiuo metu atviras darbo pozicijas:

„Continental“ kuria novatoriškas technologijas ir paslaugas, skirtas tvariam ir sujungtam žmonių bei jų prekių judumui. Technologijų kompanija, įkurta 1871 m., siūlo saugius, efektyvius, sumanius ir prienamos kainos sprendimus transporto priemonėms. 2020 m. Continental generavo 37.7 milijardų dolerių vertės pardavimus ir šiuo metu darbina apie 235 000 žmonių 58 -iose pasaulio šalyse ir rinkose. 2021 m. įmonė mini savo veiklos 150 metų jubiliejų.

Nr. 21/15

___

Tai yra užsakomasis straipsnis. Jo turinį pateikė užsakovas ir Kaišiadoriečiams.lt tinklalapio administracija už jį neatsako bei atsakomybės neprisiima.