Pranešimas dėl Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centro reorganizavimo

Kaišiadorių rajono savivaldybės tarybos 2022 m. sausio  27 d. sprendimu Nr. V17E-2 „Dėl sutikimo reorganizuoti Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centrą“ yra reorganizuojama biudžetinė įstaiga Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centras, kurios buveinė – V. Kudirkos g. 12C, Kaišiadorys, įmonės kodas – 305617567; registras, kuriame kaupiami ir saugomi duomenys apie juridinį asmenį – Valstybės įmonės Registro centro Kauno filialas.

Reorganizavimo būdas: Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centras reorganizuojamas padalijimo būdu – vieno juridinio asmens pagrindu įsteigiant du juridinius asmenis, kuriems tam tikromis dalimis pereis reorganizuoto juridinio asmens teisės ir pareigos.

 2022 m. rugpjūčio 31 d. yra momentas, nuo kurio pasibaigiančios biudžetinės įstaigos – Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centras – teisės ir pareigos pereina  po reorganizavimo veiksiančioms biudžetinėms įstaigoms – Kaišiadorių švietimo ir sporto centrui ir Kaišiadorių bendrųjų funkcijų tarnybai.

Su reorganizavimo sąlygomis, finansinių ir  biudžeto vykdymo ataskaitų rinkiniais, finansinės būklės ataskaitomis galima susipažinti Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centro interneto svetainėje: www.kaisiadorys-sspc.lt.

Daugiau informacijos tel. 8 698 36687, el. paštu dainius.tamulevicius@kaisiadorys-sspc.lt.

Kaišiadorių rajono švietimo ir sporto paslaugų centro reorganizavimo sąlygų aprašas