2017 m. Kaišiadorių rajono verslo apdovanojimai

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet Kaišiadoryse vyks 2017 metų Kaišiadorių rajono verslo apdovanojimai. Tam, kad būtų pastebėti visi verslininkai ir jų kuriami verslai bei produktai/paslaugos, Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centras prašo gyventojų ir verslininkų užpildyti ir atsiųsti atsakymus į kelis trumpus klausimus.

KLAUSIMAI VERSLUI

  1. Kokį naują gaminį ar paslaugą 2017 m. sukūrėte ir pasiūlėte rinkai? Trumpai aprašykite produkto/paslaugos išskirtinumą, kiek proc. produkto/paslaugos pardavimų sudaro eksportas į kokias šalis?
  2. Su kokiu rajono verslininku/verslininke „vyktumėte į negyvenamą salą“? Kitaip tariant – kas yra Jūsų patikimiausias verslo partneris, patarėjas, galbūt Jums – autoritetas. Trumpai aprašykite.
  3. Kviečiame atsiliepti verslininkus, kurie grįžo iš emigracijos ir 2016-2017 metais įkūrė savo verslą Kaišiadorių rajone. Labai trumpai aprašykite savo verslą, gaminius, paslaugas, priežastis, kurios paskatino sugrįžti ir pradėti verslą savame rajone. Nurodykite įmonės (ar individualios veiklos) pavadinimą, buveinės adresą, veiklos vykdymo adresą, vidutinį darbuotojų skaičių 2017 m.

Prie atsakymų nurodykite savo vardą, pavardę, tel.nr., el.paštą.

Atsakymus siųskite el.p. kaisiadorys@gmail.com iki 2018 m. sausio 12 dienos.

KLAUSIMAI GYVENTOJAMS

  1. Koks Kaišiadorių rajono įmonių, verslininkų 2017 m.sukurtas gaminys, pasiūlyta paslauga, Jūsų nuomone, verta apdovanojimo? Kokiu gaminiu ar paslauga džiaugiatės Jūs? Trumpai aprašykite.
  2. Kokį verslininką (-ę), grįžusį iš emigracijos ir sukūrusį savo verslą Kaišiadorių rajone, siūlytumėte apdovanoti. Trumpai aprašykite, kodėl siūlote.

Prie atsakymo nurodykite savo vardą, pavardę, tel.nr., el.paštą.

Atsakymus siųskite el.p. kaisiadorys@gmail.com arba atneškite į Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centrą, adresu Gedimino g. 48, Kaišiadorys, iki 2018 m. sausio 12 dienos. Atsakyti į klausimus taip pat galite ir užpildę apklausą internete paspaudę šią nuorodą.

Apdovanojimus organizuoja Kaišiadorių rajono savivaldybė ir Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centras.