2020 m. Kaišiadorių rajono savivaldybės vaikų vasaros stovyklos ir kitos neformaliojo vaikų švietimo veiklos

020 m. vasara Kaišiadorių rajono savivaldybės vaikams kaip niekad dosni prasmingo vasaros poilsio galimybių: Lietuvos Respublikos vyriausybė skyrė 77600 eurų Vaikų vasaros stovyklų ir kitų neformaliojo vaikų švietimo veiklų finansavimui. Kaišiadorių rajono savivaldybės projektų konkurso būdu paskirstytos lėšos 33 vaikų vasaros stovyklų, renginių ir kitų neformaliojo švietimo veiklų projektams: plenerams, rudens atostogų stovykloms, edukacijoms ir kt. Šiuose vasaros ir rudens projektuose turės galimybę dalyvauti kaip niekada daug Kaišiadorių rajono savivaldybės vaikų – net 1200.

Daugelis stovyklų ir kitų projektų turi laisvų vietų viso rajono vaikams, kviečiame registruotis ir dalyvauti. Smulkesnę informaciją galite rasti organizatorių interneto svetainėse ar socialinių tinklų paskyrose, taip pat paskambinę nurodytais telefonais.

Dėkojame kūrybingiems ir darbštiems stovyklų organizatoriams už suteiktą vaikams galimybę linksmai, turiningai ilsėtis, už didelę atsakomybę ir paaukotą laiką.  Linkime smagios ir prasmingos vasaros.

2020 M. KAIŠIADORIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VAIKŲ VASAROS STOVYKLOS IR KITOS NEFORMALIOJO VAIKŲ ŠVIETIMO VEIKLOS

Kaišiadorių r. savivaldybės inf.