2023 metų horoskopas visiems zodiako ženklams: ką žada artėjantys triušio metai?

AVINAS

DARBAS. Jau metų pradžioje galimi pokyčiai profesinėje srityje. Dėl įgimto užsispyrimo ir drausmės, tikėtina, kad liksite pastebėti. Sėkmė jūsų pusėje, todėl lengvai gausite reikiamą vadovų pritarimą ar net paaukštinimą. Kovą palanku ieškoti bendradarbiavimo ryšių, megzti naudingas verslo pažintis, nes trauksite įtakingus ir rimtai dirbti nusiteikusius žmones. Kiškio metai – sėkmingo darbo ir bendradarbiavimo periodas, todėl norėsis kuo daugiau nuveikti ir apsiimti daug naujų projektų. Šis sėkmingas laikotarpis seksis tik tuomet, jei išmoksite tinkamai ilsėtis ir atsiriboti nuo darbų. Birželį-liepą galimi sunkumai ir nesusipratimai persidirbus. Atsipalaiduoti ir toliau sėkmingai augti karjeros srityje padės kelionės bei artimųjų draugija. Tikėtina, kad didžiausia sėkmė laukia darbo srityje, todėl netrūks pasitikėjimo savimi. Galima konkurencija, o kolegų palaikymo, deja, galite ir nesulaukti, todėl išlikite taktiški ir stenkitės nekonfliktuoti.

PINIGAI. Naujieji Kiškio metai bus turtingi ir džiugins darbų galimybėmis, tad materialinė gausa garantuota! Tikėtina, kad sulauksite nemenkų įplaukų ne tik iš pagrindinio darbo, bet jų pavyks pasidaryti ir iš pašalinių projektų. Jau pavasarį palanku derėtis su partneriais, ieškoti bendradarbiavimo galimybių, megzti profesinius ryšius. Tai puikus metas tvirtinti projektus, nes jie numatomi finansiškai sėkmingi. Tikėtina, kad rugsėjį-spalį atsiras neblogas pasiūlymas, jei tik būsite atkaklūs ir atkreipsite dėmesį į siūlomą profesinę naujovę. Metai bus darbingi, nebijokite pokyčių, tai atneš daug gero kaip asmenybei, o svarbiausia — piniginiu atžvilgiu. Įdėtos pastangos tikrai atsipirks ir netgi dosniai. Nors metai žada neblogas įplaukas, pataupykite. Tinkamas laikas investuoti.

SANTYKIAI. Laukia iššūkiai. Tie, kurie jau turi antrąją pusę ar yra susituokę, norės daugiau laiko skirti saviems poreikiams, todėl galimi konfliktai ir nesusikalbėjimas. Greitas gyvenimo tempas lems norą atsiriboti, pasinerti į savianalizę ir atsiskyrimą. Stenkitės išmokti pakantumo ir neapleiskite pačių artimiausių – viskas priklauso tik nuo jūsų. Naujieji metai nesiūlo atsisakyti išorinio gyvenimo, bet ragina išmokti atkreipti dėmesį į esančius šalia. Visgi asmeniniai santykiai nuo Rugsėjo, stojant Venerai, ims taisytis, atsiras jėgų spręsti kilusias problemas ir imtis iniciatyvos gerinti pašlijusius ryšius. Vienišių laukia sėkmė, jei paklausys draugų. Leiskite laisvalaikį aktyviai, kompanijoje ir tiketina, kad jau antroje metų pusėje sutiksite simpatiją.

SVEIKATA. Metai prasidės intensyviai, todėl vertėtų pasaugoti sveikatą. Pasirūpinti savimi padės tinkamas poilsis ir sportas. Tikėtina, kad metai reikalaus daug protinių jėgų, tad atkreipkite dėmesį į psichologinę sveikatą, ieškokite nusiraminimo ir komforto atrasdami naujų veiklų. Puikiai tiks jogos užsiėmimai, meditacinės terapijos, įvairios meno veiklos ir lengvas sportas. Nepameskite savęs, išmokite kartais tiesiog nieko neveikti. Tinkamas požiūris į darbo ir asmeninės veiklos suderinimą garantuos stabilią sveikatą vsus metus. Saugokitės rudenį, nes nemaža tikimybė dažniau sirgti peršalimo ligomis. Stiprinkite imunitetą vitaminais ir tinkamais maisto produktais.

JAUTIS

DARBAS. Iššūkiai laukia tų, kurių darbas susijęs su komunikacija, verslu. Jau metų pradžioje galimi nesusipratimai tarp kolegų, partnerių ar pavaldinių. Stenkitės susikoncentruoti į problemą ir ją išspręsti kuo greičiau ir ramiau. Gegužės 14-ąją, stojus Merkurijui, reikalai pradės dėliotis į savo vietas, nes atsiras aiškumo. Merkurijus atsakingas už komunikaciją, protą ir intelektą, todėl viską aiškiau suprasite, lengviau priimsite kitų nuomonę ir geriau susišnekėsite su kolegomis. Iš esmės metai ramūs, o karjeros srityje lydės monotonija, dėl ko kils minčių keisti profesiją, norėsis iššūkių. Stenkitės pasimėgauti šiuo laikotarpiu, tausokite sveikatą ir neapkraukite minčių per dideliu susirūpinimu dėl darbo. Jėgų ir noro bus daug, todėl išnaudokite tai tinkamai. Metai itin palankūs įvairiems kursams ir apskritai mokslui. Bandykite išmokti kažko naujo: užsirašykite į kalbų mokymus, lankykite verslumo seminarus, išmokite reikalingo amato. Išnaudokite savo protą ir įsileiskite naujovių į gyvenimą. Tikėtina, kad išbandžius naują veiklą ir šiek tiek išėjus iš komforto zonos sustiprės pasitikėjimas savimi, atsiras idėjų, kaip įprasminti išmoktą dalyką, panaudoti sukauptas žinias.

PINIGAI. Metai žada stabilumą. Įdėtos pastangos į darbą garantuos finansinę sėkmę, o tai ramins planuojant ateitį. Pataupykite, nes, nors finansai džiugins, gali tekti daugiau atidėti nenumatytiems atvejams. Galimai, iškart atšventus Naujuosius Metus, norėsis save nudžiuginti ilgai planuotu pirkiniu, bet vertėtų palaukti. Didesnėms išlaidoms metas palankus nuo spalio. Tai gali būti metai, kada būsite mokomi, kaip elgtis su pinigais, kada ir kaip juos tinkamai leisti. Jeigu pajusite, kad staiga nebemokate planuoti finansų, atkreipkite dėmesį, kur leidžiate santaupas, bandykite susidėlioti prioritetus. Tai puikiai pavyks, jei stebėsite save ir sugebėsite tinkamai išanalizuoti asmeninius poreikius.

SANTYKIAI. Panašu, kad 2023-ieji atneš kažką nėtikėto ir labai malonaus. Poroms, kurios puoselėja tvirtus santykius, tikėtinas šeimos pagausėjimas. Tiems, kurie dar neįtvirtino draugystės – sužadėtuvės ar net vestuvės. Pozityvios nuotaikos lydės visus metus, o romantikos šiluma maloniai džiugins net vėsiausiais žiemos vakarais. Naujieji Kiškio metai, dėl savo jaukumo, taikumo ir harmonijos, tikrai stipriai atsispindės kasdienybėje. Tikėtinas didelis antrosios pusės palaikymas, daug malonių ir atvirų pokalbių, jaukių akimirkų. Vienišių laukia itin geri metai. Dėmesio tikrai netrūks iš aplinkinių, žavėsite charizma ir sklindančiu pasitikėjimu savimi. Naudokitės proga – tai jūsų metai! Eikite į pasimatymus, mėgaukitės dėmesiu. Tie, kas neturi antrosios pusės, tikėtina, kad tai tie metai, kada sutiksite savo išrinktąjį.

SVEIKATA. Norėsite rūpintis savimi ir sveikata, sportuoti ar pradėti sveikiau maitintis. Energijos pakaks, todėl norėsite kuo daugiau judėti, tačiau nepersitempkite. Dėl neatsargumo galimos traumos, o dėl per didelio krūvio – pervargimas ir persitempimas. Klausykitės kūno ir išlaikykite saiką. Paskutinė vasaros dekada palanki įvairiems atsipalaidavimo užsiėmimams, masažams. Paruoškite kūną artėjančiam rudeniui, atsipalaiduokite. Įspėjimas tiems, kas ruošis keisti mitybą, — atsargiai rinkitės tinkančius produktus arba konsultuokitės su specialistais. Rudenį tikėtinas reikiamų medžiagų nepakankamumas, dėl ko gali kilti tik rimtesnių problemų.

DVYNIAI

DARBAS. 2023 metai — laikotarpis, kai, rodos, niekas nesikeis. Galbūt todėl, kad tęsite pradėtus mokslus arba todėl, kad darbai iš esmės išliks tie patys, nieko naujo imtis net nebus didelio noro. Tai jums į naudą, tad tikrai nesuksite galvos. Sugebėsite kryptingai eiti savų tikslų link ir nuosekliai atlikinėti pavestas užduotis. Nors metai nestebins netikėtumais karjeros prasme, darbo tikrai bus. Visas laikotarpis žada darbštų, bet sėkmingą periodą. Planuojantiems komandiruotes, palanku į jas leistis nuo rudens vidurio. Galima reikšminga pažintis, kuri turės įtakos jūsų karjerai dar kitiems metams.

PINIGAI. Žvaigždės numato finansinę sėkmę, jei sugebėsite gerai planuoti laiką. Darbo bus užtektinai, bet noro sėdėti prie krūvos darbų — mažiausiai. Lapkritį tikėtinas svarbios sutarties pasirašymas, kuris turės gerą finansinę perspektyvą. Pasinaudokite šiuo šansu, nors ir gali kilti abejonių, tai tikrai lems puikias galimybes ateityje. Galimas pelno gavimas iš ankstesnių projektų. Taip pat šie metai palankūs paskoloms ir skoloms grąžinti. Tam pajamų tikrai užteks, o leisti pinigus nereikalingiems pirkiniams tiesiog nebus noro poreikio.

SANTYKIAI. Dvyniai — kompanijos žmonės, kurie gerai jaučiasi draugų būryje ar bet kokiame visuomeniniame renginyje. Tad šiais metais, panašu, norėsis kuo daugiau būti dėmesio centre, dalyvauti visur, kur kviečia, ir kuo įdomiau leisti laiką. Leiskitės į nuotykius, tik atkreipkite dėmesį į antrosios pusės poreikius. Galimi nesusipratimai dėl nesusikalbėjimo ir atitolimo. Būsite emocionalūs ir nenuspėjami. Jeigu sugebėsite išlaikyti pusiausvyrą tarp entuziastingo polėkio ir jaukaus šeimyninio gyvenimo, viskas klostysis gerai. 2023-ieji žada išbandymų ir ištikimybės temą. Nepasiduokite impulsyviai aistrai, įvertinkite tai, ką turite, gerai apmąstykite esamą situaciją. Patartina daugiau laiko skirti šeimai. Vienišiai gali būti apdovanoti gausybe intriguojančių pažinčių. Tiesa, iki gruodžio rimtiems įsipareigojimams laikas nepalankus. Jei sutiksite patinkantį žmogų, neskubėkite dalinti pažadų, verčiau ramiai palaukite tam tinkamo laiko.

SVEIKATA. Pirmąją metų pusę patariama atidžiau rūpintis savimi, stebėti savijautą. Vasarį-kovą stiprinkite imunitetą, stenkitės dažniau būti gryname ore, daugiau judėti. Reguliarūs pasivaikščiojimai pagerins psichologinę savijautą, o imuniteto stiprinimas užkirs kelią įvairiems virusams. Būkite atsargūs su emocijomis, nes tikėtini nerviniai priepuoliai ar net depresinė būsena. Prasidėjus vasarai reikalai ims keistis, įsivyraus vis daugiau aiškumo, norėsis siekti harmonijos su išoriniu pasauliu. Jeigu sugebėsite išlaikyti pusiausvyrą, jau nuo rugsėjo galėsite džiaugtis atsinaujinusia energija ir veržlumu.

VĖŽYS

DARBAS. Visą energiją Triušio metais nukreipsite finansinei padėčiai gerinti, ir tikrai seksis. Įprasti darbai neatrodys tokie sunkūs, nes turėsite užtektinai energijos ir išradingumo. Šiemet sugebėsite nustebinti tiek save, tiek kolegas apsukrumu, gebėjimu puikiai dėliotis darbus bei greitai ir efektyviai atlikti užduotis. Jei sugebėsite išlaikyti gerą nuotaiką ir optimizmą, tikėtinas paaukštinimas – būsite tinkamai įvertinti. Išnaudokite savo potencialą, nes kaip niekad gerai pavyks parodyti sugebėjimus. Puikiai seksis tiems, kurių darbas susijęs su pagalba kitiems. Gera energija ir puikus nusiteikimas jausis itin stipriai ir tai tinkamai paveiks aplinkinius bei kolegas. Ieškantiems darbo, jau vasarį-kovą nusišypsos sėkmė. Atkreipkite dėmesį į tai, kad viskas priklauso nuo jūsų požiūrio. Metai prasidės kupini optimizmo ir geros nuotaikos, todėl tikėtinas ir neblogas darbas per pažįstamus ar draugus.

PINIGAI. Galimi neapgalvoti pinigų leidimo scenarijai. Norėsis daug, bet nebūtinai to, ko tikrai reikia. Saugokite savo ir šeimos santaupas, tinkamai planuokite išlaidas. Jeigu sparčiai leisite pinigus, jau nuo rudens galimi finansiniai sunkumai, dėl ko gali prireikti skolintis iš artimų jų ar imti paskolą. Jei pavyks taupyti, metų pabaigoje bus palanku investuoti, o tiems, kurie ilgai planavo investuoti būtent į nekilnojamąjį turtą, tam tinkamas gruodis.

SANTYKIAI. Norėsis taisyti praeities klaidas. Apskritai šie metai suteiks galimybių pradėti iš naujo visomis prasmėmis. Jeigu anksčiau santykiuose patyrėte ne pačių maloniausių akimirkų, dažnai lydėjo susvetimėjimo jausmas, bet aiškiai įžvelgiate viltį, pavyks judėti į priekį. Išminties ir drąsos tikrai netrūks, todėl sugebėsite ir tašką padėti. Jeigu ilgus metus kankino abejonės, buvo sunku nutraukti toksiškus ar visiškai į niekur nevedančius santykius, tam šie metai itin palankūs. 2023-ieji atsiųs aiškius ženklus ir nuojautas, todėl kliaukitės intuicija bei pirmuoju jausmu. Visgi tų, kurių santykiai šiais metais baigsis, laukia nuostabus laikas! Pagaliau suprasite daugiau, išmoksite reikšmingą pamoką apie save ir partnerystę apskritai.

SVEIKATA. Vertėtų atkreipti dėmesį, kur ir kam skiriate energiją. Šiais metais visus žavėsite charizma ir gera nuotaika, todėl atsiras žmonių, norinčių jumis pasinaudoti. Teigiama energija traukia, tad pernelyg lengvai jos neišdalinkite, atkreipkite dėmesį į naujus pažįstamuosius. Aplinkiniai nejučia gali norėti tai iš jūsų perimti, o blogiausia, kad tokiu atveju kentės psichologinė sveikata. Apsisaugoti padės savistaba, atidumas detalėms ir apskritai atsargumas įsileidžiant naujus žmones į gyvenimą. Laikas nuo rugpjūčio itin pavojingas dėl išsekimo ir emocinio pervargimo epizodų. Jeigu nutiktų taip, kad nepavyktų savęs apsaugoti, pasiimkite ilgesnių atostogų, gerai pailsėkite. Visapusiškai atsigauti padės kelionė į tolimus kraštus. Sveikata apskritai gerės tyrinėjant naujas vietas ir aktyviai leidžiant laiką. Nepamirškite sportuoti.

LIŪTAS

DARBAS. 2023-ieji gali atnešti netikėtų pokyčių profesinėje srityje. Staiga galite pakeisti darbą ar net pasukti visai kitu, dar neišbandytu karjeros keliu. Tam šie metai tikrai palankūs, tad jei ilga: galvojote išeiti iš pabodusio ar atlyginimu netenkinančio darbo, — tai jūsų proga. Ieškokite alternatyvų ir naujų kelių. Jau artėjant vasarai prasidės laikotarpis, kada likimas nepagailės apdovanojimų ir, tiketina, rasite sielai artimą vietą. Jeigu atidžiai mokysitės, greitai įsiliesite į naują kolektyvą. Perspėjimas mėgstantiems rizikuoti — būkite sąžiningi. Nesukčiaukite ir nepakliūkite į nedorų kolegų avantiūras.

PINIGAI. Finansine prasme, visas periodas palankus savarankiškai veiklai. Spalį-lapkritį tikėtinas finansinis augimas, kurį atneš būtent jūsų sugalvota idėja. Apskritai tai netikėtų pinigų metai, kada galite gauti palikimą, uždirbti iš naujo projekto ar net laimėti loterijoje! Gali susidaryti įspūdis, kad piniginiai srautai juda tarsi savaime jūsų link. Nepasiduokite aklai šiam smagiam laikotarpiui, verčiau sugalvokite, kur protingai tuos pinigus iš leisti. Apmąstykite, ko trūksta buityje ar asmeniniam patogumui. Jeigu jausite, kad viską turite, bet norite pasidalinti, – aukokite organizacijoms. Jūsų gerumas neliks nepastebėtas, o vidinis džiaugsmas dalijantis maloniai nuteiks visiems likusiems metams.

SANTYKIAI. Daugelio šio ženklo atstovų laukia nuostabus laikas ir visokeriopa sėkmė meilės srityje. Turbūt pagaliau pajusite ramybę ir džiaugsitės maloniomis akimirkomis su antrąja puse. Šis nuostabus laikas tęsis iki metų galo, tad galite būti garantuoti, kad likimas paruošė tai dėl visų anksčiau įdėtų pastangų ir nuolatinio darbo. Metai kupini romantikos ir meilės prisipažinimų, todėl tiek ilgametes, tiek naujas poras neapleis džiaugsmas. Vienišiams galima pažintis su gerokai vyresniu priešingos lyties atstovu. Šis iš pradžių nieko nežadantis flirtas gali baigtis rimtais kėtinimais. Lemtingi susitikimai tikėtini per keliones. Jeigu ruošiatės vykti atostogų svetur, nusiteikite ir galimai pažinčiai.

SVEIKATA. Būkite atidūs iki vasaros pabaigos. Galimos traumos dėl ekstremalių situacijų ar neatsargaus, aktyvaus gyvenimo būdo. Jeigu sportuojate, įsitikinkite, kad tai darote atsargiai, išlikite dėmesingi atlikdami fizinius pratimus, nenaudokite per didelių svorių ir kitaip nepersitempkite. Itin svarbus dėmesingumas žengiant bet kokį žingsnį. Tai nereiškia, kad reikės saugotis vos tik iškėlus koją iš namų, bet vertėtų tinkamai ilsėtis ir ugdyti sąmoningumą. Taip bus dėl to, kad išliks didelė išsiblaškymo tikimybė. Metai palankūs meditacijos praktikoms ir kitoms atsipalaidavimo bei susitelkimo praktikoms. Kliaukitės patarimais, kuriuos gausite iš aplinkinių. 2023 metai bus tie, per kuriuos išmoksite naujų sveikatinimosi alternatyvų, galbūt daugiau žinių pasisemsite per netradicinę mediciną.

MERGELĖ

DARBAS. Kasdienės užduotys vargins ir kels įtampą nuo pat metų pradžios. Veiklos netrūks tiek namuose, tiek už jų sienų. Likimas pranašauja, kad buitis ir darbas šiais metais – lyg lygiagretus kelias. Tai reiškia, kad daugiau teks padirbėti iš namų arba dažniau lakstyti tarp namų ir darbo vietos. Numatoma daug intensyvaus laiko, kurio vaisiai neįtikėtinai dosniai džiugins, jei tik laikysitės užsibrėžto tikslo. Kad ir kaip būtų, jūsų nusiteikimas bus tikslingas, todėl puikiai sugebėsite išlaikyti pusiausvyrą ir judėti į priekį. Metų pabaigoje tikėtini nesusipratimai tiems, kurie turi nuosavus verslus. Atkreipkite dėmesį į žmones, kurie jums dirba. Tikėtini sukčiavimo scenarijai, dėl ko gali kilti problemų tolimesnei veiklos perspektyvai.

PINIGAI. Finansinė padėtis priklausys nuo darbo indėlio. Panašu, kad metai bus ne tik darbingi, bet ir pelningi. Tam, kad piniginė padėtis džiugintų visus metus, svarbu išlaikyti tempą ir užsispyrimą. Metams įsibėgėjus gali atsirasti netikėtų išlaidų. Teks išmokti taupyti, įvertinti išlaidų galimybes ir poreikius, dažniau planuotis, kada ir kur leisti uždirbtus pinigus. Teks daugiau santaupų atiduoti artimųjų poreikiams. Tai metai, kada pinigų tikrai bus, bet ir bus kur juos greitai padėti. Nesisielokite dėl to ir būkite dosnūs sau bei artimiesiems. Tikėtina, kad vasaros viduryje sulauksite pasiūlymo dėl bendradarbiavimo, kas darys palankią įtaką finansinei situacijai.

SANTYKIAI Laukia daugiau iššūkių nei įprastai. Gali kartotis praeities klaidos. Kilus barniams su antrąja puse, bandykite ieškoti kompromiso ir patyrinėkite save – galbūt esmė slypi jūsų užsispyrime ar dėl ūmaus būdo. Nekaltinkite partnerio iškart, vos tik prasideda konfliktas, verčiau stenkitės nusiraminti ir konstruktyviai apgalvoti tolimesnius veiksmus. Jau balandį laukia netikėta žinia per partnerį, sutuoktinį. Gali keistis planai, antrosios pusės darbas, finansinė padėtis ir t.t. Stenkitės tai priimti supratingai ir pagarbiai. Apskritai tai metai, kada tikėtinas didelis emocinis disbalansas. Tačiau prasidėjus rudens sezonui reikalai turėtų pagerėti. Rugsėjo pirmomis dienomis stojusi Veneros planeta sušvelnins esamą situaciją, todėl natūraliai norėsis santykių reikalus spręsti atsargiau. Šis laikotarpis įneš daugiau supratingumo, švelnumo ir atsargumo. Vienišiai taip pat turėtų atkreipti dėmesį į emocijas ir gebėjimą komunikuoti. Didelė tikimybė, kad dėl emocionalumo naujos pažintys neužsitęs. Tinkamiausias laikas romantiškiems pasimatymams yra rugsėjis-spalis.

SVEIKATA. Būsite imlūs virusams. Pradėkite stiprinti imunitetą kuo anksčiau. Jau sausį gali pradėti kamuoti įvairūs peršalimo simptomai, todėl saugokite save. Šaunu, jei pradėsite kreipti dėmesį į mitybą, atsisakysite žalingų įpročių, imsite sportuoti. Sveikatos kokybę šiais metais lems gyvenimo būdo pasirinkimas. Metai žada ir darbingą kasdienybę, todėl būtinai raskite laiko poilsiui. Jei dėmesį sutelksite į sveikatos stiprinimą, būsite darbingi ir gerai nusiteikę.

SVARSTYKLĖS

DARBAS. Menininkų ir apskritai kūryba užsiimančių žmonių metai! Visus metus kūrybingąsias Svarstykles lydės sėkmė ir pripažinimas. Numatomi projektai, sutartys, vakarėliai, naujos pažintys — šlovė garantuota. Norėsis kuo daugiau laiko leisti savame rate žmonių, ieškoti idėjų ir jomis dalintis su bendraminčiais. Taigi, visi metai lyg apie kūrybą ir kitokį mąstymą. Tie, kurie nieko bendro su menu neturi, gali netikėtai rasti būdų, kaip kitaip ir lengviau spręsti įvairius darbo klausimus. Lyg staiga suvoksite, kaip pakeisti vieną ar kitą idėją į lankstesnę, visiems priimtinesnę. Šiais metais būsite tarsi atvėrę savo pasąmonę, tad reikalai dėliosis aiškiau ir beveik visose situacijose rasite genialią išeitį. Metai numatomi nepaprastai sėkmingi ir kūrybingi.

PINIGAI. Pinigų tema šiais metais nebus itin svarbi. Jausitės visiškai ramūs dėl savo finansų, reikalai judės gera linkme. Būsite susikoncentravę į emociją, ne į poreikį uždirbti daugiau. Šis nusiteikimas nepaprastai gerai paveiks emocinę savijautą. Tik metų pabaigoje, tikėtina, patirsite nedidelių, bet finansiškai pasispausti priverčiančių išlaidų. Jeigu turėjote nebaigtų remontų, projektų ar įsiskolinimų, tai būkite pasiruošę, kad lapkritį-gruodį reikės atiduoti skolas, baigti seniai užmirštus darbus. Nors šis metas nerimastingas, bet nežada baisaus finansinio pralaimėjimo.

SANTYKIAI. Rūpestingumas lydės visus metus, norėsis susilieti su partneriu, gyventi jo rūpesčiais ir džiaugsmais. Kartu gyvenančios poros džiaugsis išties jaukiais metais. Kils noras daugiau kalbėtis, drauge leisti laiką, džiugins intymi ir širdžiai miela namų aplinka. Visgi neužsisukite vien buitimi, susiplanuokite įdomių pasimatymų, nes antroji pusė gali nesuprasti tokio prieraišumo ir noro apsiriboti tik gyvenamąja zona. Leiskite laisvalaikį romantiškai vakarieniaudami ar tiesiog vaikštinėdami gamtoje – tai padės išvengti rutinos. Norėsite kuo daugiau komunikuoti ir analizuoti. Puikiai seksis išlaikyti gerus santykius būtent todėl, kad išklausysite partnerį. Didžiausia dovana šiais metais – ramybė širdyje, kuria sugebėsite užkrėsti ir mylimąjį. Ruduo žada ir malonią staigmeną, susijusią su santykiais. Panašu, kad moteriškosios lyties atstovėms tai gali būti pasipiršimas. Svarstyklių vyrams tai irgi geri metai. Tinkamiausias laikas prašyti mylimosios rankos yra rugpjūtis-rugsėjis. Visos sąjungos, įvykusios 2023 metais, bus palaimintos, sėkmingos ir kupinos romantiškų nuotykių.

SVEIKATA. Vertėtų atkreipti dėmesį į kūno siunčiamus signalus. Galbūt anksčiau mėgdavote ignoruoti skausmus ar nemalonius organizmo pojūčius? Kūnas kaip niekad aiškiai bandys parodyti, kur reikia susiimti ir ką patikrinti. 2023 metais būsite linkę skaniai pavalgyti, mėgautis desertais ir neragautais delikatesais. Tausokite skrandį, tai jūsų silpnoji vieta. Išlaikykite saiką mėgaudamiesi skanėstais, nes dėl to tikėtinos virškinimo problemos, galimos įvairios su tuo susijusios ligos. Metai bus aktyvūs ir itin darbingi, todėl galimi sąnarių bei sprando skausmai. Stebėkite laikyseną, darykite bent minimalias mankštas.

SKORPIONAS

DARBAS. 2023-ieji pasitiks su daug iššūkių ir pareigų. Pirmąjį pusmetį teks priimti esminius sprendimus, prisiimti didesnę darbų atsakomybę. Neskubėkite ieškoti kaltų dėl nepasisekusio projekto ar iki galo neįvykdytos užduoties, nes tokiu atveju įgysite tik kolegų rūstumą. Greičiau išeiti iš susidariusios nemalonios padėties pavyks, jei išlaikysite šaltą protą ir konstruktyvų mąstymą. Liepą tikėtini pokyčiai darbe, kurie taip pat paveiks emocinę sveikatą. Stenkitės viską priimti racionaliai, prisiminkite, kad nėra padėties be išeities! Kad ir kaip būtų, viskas tik į gerą. Baigiantis metams likimas paruošęs etapą, kai pagaliau galėsite atsipūsti ir reikalai pamažu pradės eiti tinkama linkme. Gruodį galite sulaukti naujo darbo pasiūlymo, kuriuo vertėtų pasinaudoti. Tai bus sveika tiek dėl savęs, tiek finansine prasme.

PINIGAI. Nors metai bus ne iš lengvųjų, darbų krūvis tikrai spaus, tačiau finansinė sėkmė lydės visus metus. Stenkitės šiemet investuoti į save ir savo laiką. Projektų netrūks ištisus metus, todėl pinigų kiekis sparčiai augs. Nusipirkite kažką sau, leiskitės į prabangesnes atostogas, investuokite į sveikatą. Visgi būkite atsargūs dėl išsiblaškymo, galimi klaidingi pinigų pavedimai ar finansinis praradimas būtent dėl neapdairumo. Spalį-lapkritį laukia malonūs netikėtumai – galite sulaukti seniai pamirštos skolos grąžinimo ar netikėtai uždirbti iš nedidelio, bet efektyvaus projekto.

SANTYKIAI. Naujieji metai santykių srityje prasidės lengvai ir įprastai. Tie, kas turi antrąją pusę, sulauks didelės pagalbos ir palaikymo, o tai padės lengviau susidoroti su sunkumais. Periodas iki vasaros – įprasta vaga tekantis laikas, būsite ramūs ir atsipalaidavę. Štai jau nuo rudens teks atlaikyti santykių išbandymus. Gali nutikti taip, kad partneriui norėsis daugiau laisvės ir asmeninio laiko, o jums tai neatrodys įprasta ir priimtina. Stenkitės suteikti mylimam žmogui erdvės, sykiu duokite laiko ir sau. Metų pamoka – išmokti būti su savimi ir suprasti, kad geriausias santykis yra tas, kai vienas kitam galite suteikti laisvą valią su visišką pasitikėjimą be didelių suvaržymų.

SVEIKATA. Tikėtini negalavimai – migrena ir emocinis pervargimas. Dėl įtemptos situacijos darbe ir greito gyvenimo tempo gali sutrikti nervų sistema. Būtinai raskite laiko poilsiui, širdžiai mieloms veikloms. Palanku išbandyti meditacijas, praleisti daugiau laiko prie vandens telkinių. Apskritai vanduo Skorpionams bus stebuklingas vaistas šiais metais! Per atostogas nuvykite prie jūros arba ežero, pailsėkite stebėdami vandenį bent kelias dienas. Jei visgi reikės rinktis vaistus, patartina pradėti nuo homeopatijos.

ŠAULYS

DARBAS. Šiais metais teks apsvarstyti galimybę pradėti darbą kitame mieste ar net šalyje. Tai pasiryžusiems padaryti teks pasistengti, kad viskas būtų sukurta nuo nulio, bet sėkmingai. Jeigu turėsite aiškų planą ir pasitikėsite savimi, seksis puikiai ir tai garantuos didelį pasisekimą. Panašu, kad 2023 metais neteks sėdėti ramiai dirbant. Laukia daugiau išvykų, komandiruočių ir kelionių, būtent dėl darbo reikalų. Palankūs metai bus tiems Šauliams, kurie domisi mokslu ir technologijomis. Jūsų idėjos ir aštrus protas gali sužavėti darbdavius bei verslo partnerius. Matyt, daug išmokote per pastaruosius metus, todėl išnaudokite visą potencialą ir veržkitės į priekį! Sėkmė lydės ir tuos, kurie dar tik ieškosi darbo. Likimas paruošęs nepaprastai gerą darbo vietą. Kaip greitai ją gausite, priklauso tik nuo jūsų pastangų.

PINIGAI. Gali tekti paišlaidauti. Gera žinia ta, kad puikiai suprasite, kaip dėliotis finansus, pinigus leisite tik būtiniems dalykams. Metų viduryje tikėtini didesni finansiniai suvaržymai, teks pataupyti, bet tai neišgąsdins, ko gero, dėl esminių priežasčių, kodėl ir kam visgi taupote. Būsite racionalūs ir kūrybingi, todėl net sunkesniais periodais sugebėsite rasti išeitį iš nepalankios finansinės padėties. Tie, kurie užsiima kūryba, tinkami metai parduoti savo produktus. Kas turi talentą — nebijokite jo atskleisti visuomenei. Tokie papildomi užsiėmimai padės užsidirbti papildomai. Jau spalį finansinė padėtis ims sparčiai gerėti.

SANTYKIAI. Kartais gali kankinti melancholiškos nuotaikos, apimti vienišumo jausmas. Lankys seni prisiminimai, bet tai sugebėsite priimti ne kaip skaudžius praeities epizodus, o kaip malonius praėjusio gyvenimo etapus. Puikiai seksis palaikyti stabilią emocinę pusiausvyrą ir išlikti viltingiems dabarties situacijoje. 2023-iaisiais norėsis daugiau flirtuoti, megzti trumpalaikius romanus, nei ieškoti tos vienintelės gyvenimo meilės. Laukia įdomūs ir smagūs metai, per kuriuos turėsite galimybę pažinti daug įvairiapusių asmenybių, patirti begalę intriguojančių nuotykių. Tiems, kurie turi antrąją pusę, vertėtų pasaugoti savo ir mylimojo ramybę, nes gali traukti trumpalaikiai romanai. Stebėkite save ir nepasiduokite pagundoms. Labai svarbus metas meilės srityje prasidės rudenį. Veneros planeta gali įnešti netikėtos meilės kibirkštį, kuri apvers gyvenimą aukštyn kojomis.

SVEIKATA. Teks daugiau padirbėti su savimi dėl ištvermės ir energijos stygiaus. Intensyvus gyvenimo tempas vers jaustis silpnesniems nei įprastai, gali pasireikšti dažnas nuovargis. Galbūt Triušio metais sugalvosite pradėti lankyti sporto klubą, dalyvauti grupinėse treniruotėse ar užsiimti aktyvesniu laisvalaikiu. Pasinaudokite pirminiu impulsu, daugiau judėkite ir reguliari fizinė veikla padės palaikyti pusiausvyrą. Daugiau laiko skirdami judėjimui, nugalėsite vis dažniau aplankantį nuovargį, nes pagerės ne tik fizinė sveikata, bet ir protinė veikla.

OŽIARAGIS

DARBAS. Laukia daug žadantys metai, kurie gali apversti Ožiaragių pasaulį. Pavasaris parodys, kad sunkiu darbu ir pastangomis, žingsnis po žingsnio sugebėsite eiti tikslų ir svajonių link. Laikotarpis nuo kovo iki birželio bus intensyvus, bet perspektyvus. Tiems, kurie seniai svajojo apie nuosavą verslą, pagaliau nugalės visus sunkumus ir tikslingai įgyvendins siekius. Panašu, kad dėl įgimto užsispyrimo galėsite nuveikti daugiau, nei patys įsivaizduojate. Svarbu, kad idėjos generuosis lengvai, nuolat lydės kūrybos bei polėkio jausmas. Vasaros laikotarpiu galite sulaukti bendradarbiavimo pasiūlymo iš artimo draugo. Tai bus tinkami metai kooperuotis, vystyti bendrą veiklą su žmonėmis, kuriais pasitikite.

PINIGAI. Jau nuo metų pradžios laukia likimo dovanos! Darbų gausa neleis tinginiauti, todėl už tai sulauksite ir pelnyto atlygio. Daug išlaidų pareikalaus projektai, kurie gal ir nebus tokie sunkūs, bet jų tikrai bus daug. Metai finansiškai bus sėkmingi tik tokiu atveju, jei pagaliau išmoksite taupyti. Dauguma šio ženklo atstovų turi polinkį dažniau palepinti save, skirti didesnes pinigų sumas asmeniniams poreikiams, nei kaupti ateičiai. Jūsų užduotis šiais metais – išmokti šio meno. Taupyti tikrai verta, nes metams einant į pabaigą norėsite kur kas daugiau. Antraip vėliau gailėsitės. Rugpjūtis tinkamas pasirašinėti sutartis dėl darbų ar projektų, tai atneš ilgalaikį finansinį stabilumą.

SANTYKIAI. Nors dominuos darbas ir su juo susiję nesibaigiantys reikalai, romantinis gyvenimas taip pat neliks paskutinėje vietoje. Esate ištikimi ir nuoširdžiai mylintys partneriai, todėl sugebėsite skleisti tokią šilumą, kurią norėsis mėgautis dieną naktį. Atrodo, Ožiaragių meilė 2023 metais bus stipri kaip niekad, tai teigiamai paveiks namų aplinką, o visa šeimos kasdienybė spinduliuos darna ir ramybe. Laukia daug romantiškų pasimatymų, daug gražių meilės akimirkų. Šeiminis gyvenimas bus stabilus ir po sunkių darbų į namus norėsis grįžti lyg į saugią oazę.

SVEIKATA. Nors atrodsite stiprūs, gali kilti įvairių sveikatos problemų, kurios kels fizinį diskomfortą. Vasarį pasisaugokite virusų, nerizikuokite susitikti su sergančiais žmonėmis, geriau venkite ligonių lankymo. Jūsų organizmas bus nusilpęs ir dėl to turėtumėte kreipti dėmesį būtent į imuninės sistemos stiprinimą. Vasarą kada padaugės išvykų ir dažniau leisite laiką atostogaudami, saugokitės traumų. Ypač saugokite stuburą, nekelkite per sunkių daiktų, būkite atsargūs dėl netikėtų susitrenkimų. Iš esmės metai neblogi sveikatos prasme. Tik būkite atidesni ir labiau savimi rūpinkitės.

VANDENIS

DARBAS. Laukia daug intensyvaus darbo, svarbių projektų ir sėkmingų sutarčių. Metų pradžia bus ramesnė, galėsite palengva įsivažiuoti į intensyvėjantį ritmą. Itin palankūs metai dirbantiems su užsienio rinka, daug šansų, kad pavasarį gausite svarbių fizinių asmenų ar įmonių pasiūlymų. Sėkmė lydės, jei dirbsite sąžiningai. Nebandykite apsukrumu išlošti daugiau. Dėl nesąžiningo noro turėti daugiau, galite likti išvis be nieko. Jeigu sugebėsite išlaikyti diskretiškumą, nuo birželio puikiai seksis derinti net kelis darbus vienu metu. Didelė tikimybė, kad dirbsite dviem etatais, norėsite išbandyti save ir kitame amplua. Nebijokite ieškoti savyje kažko dar neatrasto, bandykite visas veiklas, kurios traukia širdį. Puikiai seksis atlaikyti šiuos darbingus, bet tikrai sėkmingus metus!

PINIGAI. Panašu, kad Vandenių šūkis šiais metais bus „mažiau kalbų – daugiau darbų“. Banko sąskaitoje skaičiai didės dėl pačių užsispyrimo ir noro mėgautis finansine gerove. Piniginiai reikalai išliks stabilūs ir netgi džiuginantys, jei tik sugebėsite sąžiningai juos vystyti. Vertėtų saugotis konkurentų, kurie gali apgauti ar pasiūlyti ne visai pelningą sandorį. Vasarą norėsite palepinti save ir artimuosius. Palanku investuoti į kokybiškas atostogas, nusipirkti ilgai planuotą pirkinį. Sukti galvos dėl pinigų nebus reikalo, jų pakaks iki metų galo ir ilgiau.

SANTYKIAI. Vargu ar norėsite sėdėti namuose. Gali būti sunku atsipalaiduoti, persijungti iš reikalų į jaukų šeiminio gyvenimo ritmą. Stenkitės suprasti, kad norint išlaikyti gerus santykius reikia išmokti darbus palikti už namų durų. Kita vertus, didelio palaikymo sulauksite iš antrosios pusės, o tai įkvėps atsiriboti nuo profesinių rūpesčių. Suplanuokite daugiau romantiškų pasimatymų, leiskite švelnumui nugalėti rūpesčius. Tai didžiausia pasaulyje galia, kurią galime patirti kiekvienas, jei tik išmoksime atsiverti šiam magiškam meilės pasauliui. Vienišių, panašu, laukia atsiribojimas nuo romantinių reikalų. Norėsite susitelkti į save, mažai domins santykių temos. Nesusvetimėkite, atraskite laiko bent trumpiems pasimatymams.

SVEIKATA. Puikios sveikatos užteks visiems metams. Nestigs jėgų derinant įvairias veiklas ir laisvalaikį. Seksis palaikyti gerą fizinę formą. Tikėtina, kad norėsite išbandyti naują sporto šaką ar įdomų ir aktyvų fizinį užsiėmimą. Visgi dėl itin energingų metų vertėtų reguliariai tikrintis sveikatą, atlikti profilaktinius tyrimus. Būsite nusiteikę optimistiškai, todėl ir puiki nuotaika lems visokeriopą gerovę. Vasarą gali suaktyvėti alergijos ir dėl to suprastėti miego kokybė, tačiau sugebėsite lengvai ir greitai įveikti šiuos negalavimus.

ŽUVYS

DARBAS. Metų pradžioje atrodys, kad viskas einasi lyg sviestu patepta. Tenkins darbo atmosfera, džiugins ir kolegų nusiteikimas. Tačiau verta pasiruošti ir netikėtumams. Įsibėgėjus pavasariui laukia pokyčiai ir, tikėtina, kad aplinkoje atsiras daug naujų kolegų, kuriuos pažinti bei suprasti jų darbo specifiką prireiks daugiau laiko. Darbovietės pakeitimas mažai tikėtinas, nieko naujo ir netikėto nelaukite, tačiau pokyčių neišvengsite. Būkite kantrūs ir pasiruošę naujam etapui. Intravertiškoms Žuvims gali būti sunku prisitaikyti prie pakitusių darbo sąlygų. Jei ilgai svarstėte apie paaukštinimą, nuo gegužės apie tai palanku kalbėtis su vadovu.

PINIGAI. Ramybės neduos metų pradžia, nes tai senų skolų grąžinimo laikas. Na, anksčiau ar vėliau ateina tam metas, todėl per daug sielvartauti nederėtų, nes vėliau bus tik ramiau. Sugebėsite išlaikyti stabilią darbo vietą, todėl finansinių nemalonumų išvengsite. Aišku bus viena, kad pinigų turėsite tiek, kiek įdėsite darbo, Netikėtai nustebinti turėtų periodas nuo birželio iki rugpjūčio. Šiuo laikotarpiu spręsis svarbus karjeros klausimas, kuris atneš didesnį pelną. Šiais metais daugiau pinigų teks atiduoti šeimos labui.

SANTYKIAI. Meilės fronte numatomi daug jėgų reikalaujantys metai. Teks įdėti nemažai pastangų tam, kad įtiktumėte antrajai pusei. Atrodo, trūks aistros ir bus sunku susikalbėti. Gali būti sunku taip beatodairiškai stengtis, todėl kils noras atsiriboti. Jeigu esami santykiai išties svarbūs, susitelkite į jų gerinimą. Truputį daugiau laiko skyrę mylimam žmogui, galiausiai pavyks susigrąžinti romantiką ir meilę į savo ir antrosios pusės gyvenimus. Šeimoms, planuojančioms vaikus, tai itin vaisingi metai. Moterys, gimusios po šiuo ženklu, gali tikėtis džiugios žinios dėl pagausėjimo jau rugpjūtį-rugsėjį.

SVEIKATA. Galite lengvai prarasti pusiausvyrą dėl dažnai tvyrančios įtampos. Tokiu atveju praverstų holistiniai metodai, kurie protui, kūnui ir sielai sugrąžina pusiausvyrą ir harmoniją. Šiais metais nepalūžti padės draugai ir išsišnekėjimas. Kuo daugiau ištransliuosite į išorę, tuo geresne sveikata džiaugsitės ateityje. Patartinos įvairios psichologinės terapijos, derinamos su aktyviomis meno programomis. Pradėkite ieškoti alternatyvių būdų, kaip sau padėti, užsiimkite savirefleksija. Nuo balandžio palanku ieškoti bendraminčių, eiti į grupinius užsiėmimus. Net nepastebėsite, kaip greitai artimoje aplinkoje subursite naujų žmonių, kurie visokeriopai padės augti, suprasti ir atrasti save iš naujo. Svarbiausia – būkite atviri, kitaip mintys ir neišsakyti jausmai nuodys kūną. Paleiskite viską, kas neduoda ramybės, leiskite sau nuoširdžiai išsikalbėti.