Kaišiadoryse, nesuvaldęs galingo „Ford Mustang“ automobilio, vairuotojas atsitrenkė į stulpą

Ko gero jau ne vienas esate pastebėję, kad kaišiadoriečiai mėgsta išskirtinius ir galingus automobilius, tokius kaip „Chevrolet Camaro“, „Ford Mustang“ ir pan. Deja, bet bent jau kurį laiką vienu tokiu automobiliu mūsų gatvėse bus mažiau.

Spalio 17 dieną, 11 val. 42 min., specialiosioms tarnyboms buvo pranešta, kad Kaišiadoryse, J. Basanavičiaus g. 14 automobilis atsitrenkė į stulpą ir viduje gali būti prispaustų, sužeistų žmonių. Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstos ugniagesių ir greitosios medicininės pagalbos tarnybos.

Vos po 2 min. į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai rado į kelio ženklą atsitrenkusį „Ford Mustang“ automobilį. Laimei, pranešėjo nuogąstavimai nepasitvirtino ir sužeistų ar prispaustų žmonių nebuvo. Ugniagesiai gelbėtojai patraukė transporto priemonę ir nuvalė kelio dangą.

Pasak įvykį mačiusių liudininkų ir Kaišiadoriečiams.lt turimos informacijos, eismo įvykis įvyko tuomet, kai automobilio „Ford Mustang“ vairuotojui, važiuojančiam Gedimino gatve Žiežmarių kryptimi, netikėtai kelią užblokavo „Audi“ automobilis, kuris išsuko iš šalutinės J. Basanavičiaus gatvės (nuo Lomenos pusės) ir praktiškai net nepristabdęs pasuko kairėn. Vengdamas susidūrimo su netikėtą manevrą atlikusiu „Audi“ automobiliu „Ford Mustang“ vairuotojas pasuko vairą dešinėn, užvažiavo ant šaligatvio ir atsitrenkė į kelio ženklą. Laimei, tuo metu šaligatviu nėjo pėstieji.

Pagal turimą Kaišiadoriečiams.lt informaciją, Kaišiadorių miesto centro bendruomenė jau anksčiau buvo kreipusis į Kaišiadorių rajono savivaldybę su prašymu, kad šioje sankryžoje būtų pastatyti sferiniai kelio veidrodžiai matomumui gerinti.

Ford Mustang avarija